perjantai 23. maaliskuuta 2012

Karkkihimo

Aamupaino: 57,6 kg
Syön tässä samalla aamupalaksi rahkapiltti-mössöä. Anteeksi, että olen ollut vähän laiska päivittelemään tätä blogia!

Eilen ostin karkkipussin, hyi minua >:D No, se oli semmoinen ´pikku hyvä´, 125 g pussi. Eivät karkit maistuneet pitkän tauon jälkeen ihan niin hyviltä kuino odotin. No, eipähän tarvitse taas vähään aikaan niitä mussutella. Eilen sorruin luultavasti siksi, että olin väsynyt ja keho halusi energiaa.
Mutta kävin sentään´eilen illalla salilla vähän kuluttamassa ylimääräisiä kaloreita.

Ma-to oli suht stressaavaa aikaa opiskelun ja työn kannalta. En ole ehtinyt käymään missään airobisessa jumpassa. Pyöräillyt ja kävellyt olen muutaman kerran esim. kauppaan.

Tänään minulla on onneksi vapaapäivä :) Illemmalla ajattelin mennä salille ja tehdä todella huolellisen ja pitkän treenin vatsalle sekä käsille.

4 kommenttia:

  1. Saiskos kuvvaakropastasi tänne?

    VastaaPoista
  2. Tuolla ekassa postauksessa + edistyminen viikoittain -osiossa on kuva minusta takaapäin, muuten en vielä laita muuta kuvaa :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Olen lueskellut blogiasi jo jonkun aikaan,ja tosi kiva tämä on! :)

    Sellaista lähdin kysäisemään, että oletko kuullut Lidlissä myytävästä Kreikkalaisesta jukurtista? Itse olen kaikki maailman jugurtit ja rahkat jättänyt pois ja alkanut syömään sitä! Paljon terveellisempää, ja välillä laitan sinne sitten banaani siivuja yms :) herkkua!

    ite oon aloittanut kesäkuntoon 2012, ja koska en salille ole kehannut lähteä, niin oon youtubesta tehnyt kaikenmoisia jumppa videoita! :) Ostin myös itselleni hyppynarun ja käsipainot, joilla olen sitten sitten telkkarin edessä jumppaillut :)

    Tseppiä tavoitteeseesi!:)

    VastaaPoista
  4. Olen syönyt sitä turkkilaista jugurttia, jossa on sen vanhan miehen kuva x) Lidlissä asioin aika harvoin, mutta pitääpä testata!

    VastaaPoista