keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Elämän mausteet

Aamupaino: 59 kg
Fiilis: hyvä
Biisi: Takida - You Learn

Heräsin jo noin 7:30. Söin aamiaiseksi ruispuuroa, johon lisäsin soijarouhetta, rasvatonta raejuustoa, maca-, MSM- ja hamppuproteiinijauhetta. Lisäksi lisäsin puuroon vähän pakastevadelmia. Join vettä, mihin lisäsin kreatiinia 1 tl.

Salille menin noin yhdeksältä ja viivyin siellä 75 min. Tein treeniä käsille, olkapäille ja vatsalle. Muutamia sarjoja, joita tein:

Hauiskäännöt 6 kg 8 x 3
Kahvakuulalla pystysoutu 6 kg 3 x 8
Takaolkapäät taljassa 15 kg 3 x 8-12
Kyljen venytys/sivuvatsalihakset 10 kg 3 x 8 molemmin puolin
Rattikäännöt 5 kg 15 + 3 x 15
...

Palautusjuoma: mansikka-banaani Whey-80

Yliopistolla söin vuohenjuustosalaatin, lasin piimää ja vettä. Täytyy kehua yliopistomme lounasta: löytyy paljon vaihtoehtoja huokeaan hintaan. Tämäkin hyvä salaatti, joka maksoi 2, 50 e, sisälsi:
- jäävuorisalaattia
- tomaattia
- kurkkua
- hunajamelonia
- viinirypäleitä
- pellavansiemeniä
- pestoa
- paljon vuodenjuustoa
- punakaalia
- ölyä
- lisukkeena leipä
- Jälkkäriksi maitokahvi hyvässä seurassa =)

Menemme parin tunnin päästä kaveriporukalla syömään intialaista ruokaa. Pidän tulisesta ja mausteisesta ruoasta, joten intaialainen on oikein hyvä vaihtoehto. Tosin minulla on muutenkin hyvä aineenvaihdunta.

Kapsaisiini, joka on chilipaprikoiden sisältämä polttavan tunteen aiheuttava kemiallinen yhdiste, voi kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisätä kylläisyyden tunnetta.
Tutkimukset ovat osoittaneet, että yksi ruokalusikka pilkottua chiliä päivässä, eli noin 30mg kapsaisiinia, lisäsi aineenvaihduntaa jopa 23 prosenttia.

- Pudottajat.fi

Sinne ravintolaan pyöräilen, matkaa kertyy n. 5 km. Iltapalaksi vähän rasvatonta vaniljarahkaa.

Muita mausteita saan elämääni ystävistä, fantasiakirjallisuudesta, ruoanlaitosta, hyvistä elokuvista ja televisiosarjoista ja valokuvaamisesta :)
Nyt venyttelemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti