maanantai 13. helmikuuta 2012

Hyvää päivää!

Aamutreeni tehty! Olin salilla jopa 95 minuuttia: tein jalka-, perse- ja selkäliikkeitä. Lämmittelin crosstrainerilla. Ystäväni oli siellä myös vähän neuvomassa ja tekemässä omaa treeniään :)

Syömispuoli tänään:

Ennen salia: luonnonjogurttia, rasvatonta raejuustoa, appelsiini, vettä + 1 tl kreatiinia

Salin jälkeen: palautusjuoma sekä pieni pala proteiinipatukkaa

Lounaaksi söin yliopistolla kalkkunasaalatin, jälkiuunileivän ja täysjyväleivän. Juomana piimä sekä vesi. Jälkiruoaksi maitokahvi.

Päivälliseksi suunnittelin tonnikalasoijamunakasta sekä vihanneksia. Iltapalaksi sitten banaani ja cashewpähkinöitä.


Kokeilin reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa elämässäni lumikenkäilyä. Se oli hauskaa ja tuntui reisissä, koska reitillämme oli paljon jyrkkiä ylämäkiä. Nuo kengät saimme siis vuokrattua kolmeksi tunniksi, maksoi 10 e. Pidän erilaisten lajien kokeilemisesta, koska kyllästyn helposti. Salitreenissäkin pyrin muuntelemaan sarjoja tarpeeksi usein.

Tänään on vielä tiedossa tenttiin lukemista. Illalla voisin mennä jälleen kävelylle, koska ilma on hyvä. Minun pitää myös muistaa venytellä kunnolla. Huomiseksi olen suunnitellut uintia sekä laskiaispullien leipomista ystävien kesken - onhan sentään ystävänpäivä! :) Toisaalta ystävänpäivä ärsyttää, koska minulla ei ole poikaystävää tai mitään säpinää muutenkaan.
Sain jo tänään muutaman ystävänpäiväkortin, joista tuli hieman huono omatunto: en lähettänyt itse yhtäkään. Luotan sosiaalisen median ja tekstarien voimaan.

Vanhempani eivät muuten tiedä tästä kunnonkohotusprojektistani mitään. Aion yllättää heidät sitten reilun kuukauden päästä, kun seuraavan kerran menen heidän luonaan käymään. Isäni on aina ollut liikunnallinen ja hyvässä kunnossa, joten hän varmaan ilahtuu. Itse asiassa isäni on suurin kriitikkoni.


Posti toi minulle Nelly.comin kautta tilaamani uudet urheiluliivit. Sopivat oikein mainiosti, todella push-up-tyyliset. En ole aikaisemmin maksanut urheilurintsikoista yhtä paljon kuin näistä (47 e), mutta eiköhän panostus kannata. Aikaisemmat H&M:n liivit eivät ole tuntuneet yhtä hyviltä.

Nyt pänttäämään!



Kuva Nelly.com:ista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti