tiistai 28. helmikuuta 2012

Opiskelun, työn & liikkumisen yhdistämisestä

Tänään syömiseni säännöllisyys horjui pahasti töiden takia; aamulla kotona söin rahkasoijajogurtti-mössöä, mutta sitten palaverissa vedin vähän kasvispiirakkaa ja daim-kakkua palan. No, sitten yhden aikaan iltapäivällä söin vain banaanin, maitokahvin ja karjalanpiirakan ilman levitettä. Kotiin tultuani söin soijarouhemunakkaan.

Onneksi stressaavan päivän pelasti postiluukkuun ilmaantunut Fit-lehti! Ja siinä on Jutta Gustafsbergin haastattelu/ruokapäivis. Illalla voin sitten rentoutua sen ääressä :) Minulla jäi töiden takia spinning-tunti väliin, joten menen salille polkemaan kuntopyörällä ja vähän crosstrainerilla kuntoilemaan. Onneksi eräs kaveri tulee mukaan, ja näen häntä pitkästä aikaa!

Myönnetään, opiskelun ja töiden yhdistäminen on välillä stressaavaa. En kuitenkaan tee töitä montaa tuntia viikossa, korkeintaan kymmenen, joskus en ollenkaan. Tämänhetkinen työni on kuitenkin aika vastuullista puuhaa, joten se stressaa muutenkin. Minun pitää suunnitella eväät huolella, ettei tule enää lipsuttua. Onneksi töiden jälkeen ei ole tullut oloa, että nyt on pakko päästä mässäämään karkilla! Päinvastoin: keho oikein huutaa päästä salille tuulettumaan.

Koska en omista autoa, minun pakko sentään mennä joka paikkaan, kuten kauppaan, töihin ja kouluun, pyörällä tai kävellen. Myös portaiden käyttö hissin sijasta on sekä hyvää liikuntaa että luustolle hyväksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti