tiistai 14. helmikuuta 2012

Rasva palamaan, ystävät!

Hyvää ystävänpäivää!

Kello on noin 8:05, heräsin puolituntia sitten. Söin äsken vähän ruispuuroa, johon sekoitin superfood-jauheita sekä kookospaloja. Lisäksi söin yosa metsämarja-jogurtin.
Olen pian lähdössä uimaan. Ihanaa päästä (liian) pitkästä aikaa tekemään aerobista treeniä.
Käyn samalla myös ruokakaupassa ja ostamassa uusia urheilusukkia.

Minulle tuli eilen Lifen kanta-asiakaslehti. Siinä kerrottiin/mainostettiin steviaa, joka on "luonnollinen makeuttaja, joka sopii niin kuumiin kuin kylmiin juomiin ja ruokiin". Voisi olla hyvä sokerinkorvike esim. puurossa, jossa en muutenkaan ole mitään makeutusainetta käyttänyt.

Samassa lehdessä puhuttiin säännöllisestä syömisestä ja sen vaikutuksesta rasvanpolttoon:
Pyri syömään viisi ateriaa päivässä äläkä päästä ruokailuvälejä venähtämään liian pitkiksi. Se ei kuitenkaan tarkoita jatkuvaa napostelemista. Jokainen syöty suupala saa aikaan veren insuliinitason nousun. Insuliini puolestaan hidastaa rasvanpolttoa.-- Kun saat voimaharjoittelun avulla lisää lihaksia, kalorien kulutus ja rasvanpoltto kiihtyvät.
- LifeLife 1-2012, s. 5

Tulen uintireissun jälkeen kirjoittelemaan lisää :)

11:30: huh, tulipa liikuttua!
Uin 500m rintaa jonka jälkeen vesijuoksin n. 20 minuuttia. Oli ihanaa päästä aamusaunaan. Pyöräilin siis uimahallille ja takaisin, yhteensä n. 6 kilometriä.

Kävin myös kaupassa ja mukaan tarttui vaikka mitä. Ostin muun muassa omenakanelihoitoainetta hiuksille. Ne urheilusukatkin löytyivät huokeaan hintaan, kolme paria yhdeksän euroa.
Kohta menen jälleen syömään yliopistolle kaverien kanssa. Sen jälkeen alamme leipomaan laskiaispullia ystävänpäivän kunniaksi! :) En anna itseni kokea huonoa omaatuntoa niiden syömisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti